Het verhaal achter Miss Model

Ik ben Nisa Van Baelen, op mijn 17de ben ik gekroond tot Miss Fashion 2018. Waardoor ik in de wereld van de missverkiezingen terecht ben gekomen. Een wereld waarin ik mijn hart kwijt ben geraakt. Die wereld, mijn passie! Na Miss Fashion 2018 ben ik gekroond tot Miss Limburg 2020 en Miss Exclusive 2021. Na veel ervaring hebben opgedaan zowel positief al negatief is het NU tijd voor een nieuw hoofdstuk. Mijn Miss Model. Mijn eigen missverkiezing, mijn passie, mijn hart.

Miss model

Miss Model is een belgische schoonheidswedstrijd, dat laat zich voelen in elk aspect van ons werk. Miss Model is opgericht in 2023 door de voormalige winnares van Miss Fashion, Miss Limburg en Miss Exclusive, Nisa Van Baelen. Zij heeft de avonturen als finaliste meegemaakt als ook een kijkje gekregen achter de schermen van de verschillende missverkiezingen. Nisa, zag nood aan verbetering naar haar eigen ervaringen bij de diverse verkiezingsorganisaties. Miss Model zal op een eerlijke manier georganiseerd worden.

Eerlijk en transparant

De winnares zal op een eerlijke manier verkozen worden en zal zeker NIET op voorhand al beslist zijn. We doen er alles aan om deze verkiezing ANDERS te maken dan andere schoonheidswedstrijden. Waarbij Miss Model opzoek gaat naar een voorbeeld als Model. Bij Miss Model zetten we in op vrouwen met potentieel. We streven ernaar om jonge vrouwen te helpen ontwikkelen tot de vrouw die zij willen zijn. Groeien zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Beauty with a purpose

Dit onder begeleiding van professionele coaches. Samen met de organisatie durven we out of the box te denken en het groots aan te pakken. Het resultaat: een onvergetelijk avontuur met een unieke meerwaarde voor alle betrokken partijen.

Op deze manier wil Nisa de miss verkiezingsindustrie voor altijd veranderen! Zowel voor de finalistes alsook Miss Model zal er een prachtig avontuur volgen.